Visninger:

Sjekk om din Android-enhet kan få tilgang til Kirkens lokale skrivebord: https://kirkepartner.powerappsportals.com/knowledgebase/article/KA-01077/nb-no

Informasjon om innrulling:

Når telefonen din rulles inn i Kirkens lokale skrivebord vil Kirkepartner sette innstillinger, sikkerhetskrav og installere enkelte apper tilknyttet din brukerprofil. Office-pakken og Microsoft Edge vil automatisk bli installert på din Android-enhet.
Vi setter krav til at mobilen skal ha pinkode, denne pinkoden skal inneholde 6 tegn og enkel koder F.eks 123456 er blokkert.

Ønsker du mere informasjon om hva Kirkepartner kan se og gjøre på din Android-enhet klikk her

1. Last ned appen Microsoft Intune Firmaportal:

2. Åpne appen og velg «LOGG PÅ»:

3. Skriv inn din mailadresse(xx123@kirken.no) og velg neste:

4. Skriv inn ditt passord og klikk «Logg på»:

5. Godkjenn pålogging:

6. Klikk «FORTSETT»:

7. Klikk «START» eller «BEGIN»:

8. Steget for å bekrefte oppsett av arbeid/jobbprofil kan se litt forskjellig ut avhengig av mobil produsent.
    1. Samsung: Klikk «Bekreft»:

2. Annen Android: Klikk «Neste»:

1. Klikk «FORTSETT»:

2. Klikk «FULLFØRT»:

3. Klikk «JEG FORSTÅR»:

4. Velg riktig kategori for din Android-enhet og velg deretter «FULLFØRT»:

5. Du vil nå komme inn i Firmaportalen hvor du vil kunne se din Android-enhet, endre innstillinger osv:

6. Du er nå ferdig! På din telefon vil du nå kunne velge mellom arbeid og personlig under applisten:

Ønsker du å lese mer om hva du kan gjøre i Firmaportalen klikk her.