PC(Windows 10):
Firmaportal er
programmet som gjør at du som medarbeider kan få tilgang til firmaressurser på en trygg måte. Fra Firmaportal kan du installere applikasjoner, se status på enhetene dine og administrere disse. I Firmaportal kan du se om enheten din er kompatibel med våre sikkerhetskrav og få en liste over manglende sikkerhetsinnstillinger. Firmaportal installeres automatisk på din maskin når Lokalt skrivebord tilgjengeliggjøres for deg.

Programmet finner du ved å søke på Firmaportal i søkefeltet.

Under Hjem kan du se enhetene som er registrert på din brukerkonto og status på disse.

Hvis du trykker på enheten din, kan du se detaljert status. Kirkepartner stiller noen krav til sikkerhet som må oppfylles før maskinen din får full tilgang til alle firmaressurser. Avvik fra disse kravene blir listet opp under Enhetsstatus og er årsaken til at du mottar e-post om at Din enhet ikke er kompatibel med våre sikkerhetskrav. Du kan selv prøve å løse dette ved å følge veiledningen Slik løser du dette i firmaportalen eller via våre FAQer. Ønsker du bistand, ta kontakt med servicedesk.

Knappen Kontroller tilgang sjekker enheten opp mot våre sikkerhetskrav og kan brukes når du har gjort endringer for å kontrollere enheten på nytt.

Er din maskin i henhold til krav kan du se en grønn hake med teksten Kan få tilgang til firmaressurser og alt er i orden på enheten.

Under Apper vil du etter hvert se de programmene som blir tilgjengeliggjort til Lokalt Skrivebord.

Under Nedlastinger og oppdateringer kan du se hvilke programmer som er installert av Kirkepartner.

Under Hjelp & støtte finner du kontaktinformasjon til Kirkepartner

iOS:
Her vil du på første side se jobb-apper som er blitt tilgjengeliggjort for deg.

Går du på Enheter, kan du se informasjonen om dine enheter

Klikker du på Kundestøtte kan du se kontaktinformasjon til vår Servicedesk

Under valget Varslinger vil du få opp varslinger hvis en av dine enheter ikke oppfyller våre sikkerhetskrav eller at en handling kreves.

Android:
Her vil du på første side se enhetene dine.

Image

Velger du å klikke på menyen oppe til venstre vil du få valg om å hente apper som er tilgjengelig for deg.

Image