Nedenfor følger en veiledning for å kontrollere om din mobile enhet kan få Kirkens lokale skrivebord.  Når det gjelder juridisk eierskap og bruker av abonnement kan også private enheter rulles inn. Det fordrer da at brukeren/eieren av enheten gir sitt samtykke til dette. Kirkepartner anbefaler at arbeidsgiver har etablert avtale med ansatte om bruk av privat enhet (mobil/nettbrett ol) til bruk i arbeidsforhold.  Her kan man også se hva Kirkepartner kan se på enheten og ikke: https://kirkepartner.powerappsportals.com/knowledgebase/article/KA-01046/nb-no

Brukere som har enhet rullet på Kirkens lokale skrivebord vil oppleve større frihet og færre begrensinger ved bruk av jobb applikasjoner på den mobile enhet. Om brukeren ikke velger å rulle inn enheten på Kirkens lokale skrivebord vil en fortsatt kunne benytte apper til jobb formål. Feks epost. Det vil da settes lag av sikkerhet på applikasjonsnivå. Hvis du f.eks laster ned Outlook-appen og logger på med jobbmail får du beskjed om å opprette PIN-kode for å åpne appen. Alle dataene i appen automatisk blir kryptert. Du kan ikke kopiere innhold fra en mail i Outlook til en annen app på telefonen som ikke er jobbrelatert. Det samme gjelder for alle apper du logger inn med jobbkonto. Når en ansatt slutter og kontoen blir deaktivert vil brukeren bli logget ut av disse appene og den ansatte selv kan slette appene.

1. Sjekk hvilken versjon du har av Android
    1. Gå inn på «innstillinger»:

2. Gå inn på «Om telefonen»:

3. Gå inn på «Programvareinformasjon»:

4. Sjekk hva som står under «Android-versjon»:

2. Sjekk at din versjon av Android er støttet og fortsatt får sikkerhetsoppdateringer:
    https://endoflife.date/android

Hvordan rulle inn din Android-enhet: https://kirkepartner.powerappsportals.com/knowledgebase/article/KA-01043/nb-no