Hvordan slette foreslåtte kontakter, dvs. unngå at Outlook foreslår en adresse når du begynner å skrive i adresse-feltene.
Denne fremgangsmåten sletter alle, for å slette kun en se https://kirkepartner.powerappsportals.com/knowledgebase/article/KA-01104/nb-no
MERK: Dersom disse ikke ligger i din adressebok (men bare som foreslått kontakt) vil de nå forsvinne helt.

1. Klikk Fil -> Alternativer

2. Velg E-post og klikk på "Tøm liste for autofullfør"

3. Svar Ja

4. Klikk til slutt OK for å lukke "Alternativer".

Merk: Denne listen vil bygge seg opp igjen etter hvert som du sender mail. Det kan derfor være nødvendig å gjøre dette flere ganger.