Hvis du opplever problemet med “lever e-post" så har programmet "p360 files" fryst.

Dette ser du ved å velge knappen på oppgavelinjen som vist over.

Der skal det ligge en rød firkant som heter noe med p360, navnet finner du ved å holde musepekeren over ikonet.

Trykker du så på det riktige ikonet får du muligheten til å velge “exit” eller avslutte. Gjør dette.

Lukk så Outlook.

Når dette er gjort, oppdater siden du har p360 åpen i. F5 eller eventuelt
 ved adressefeltet (pilen som går rundt i en sirkel)

Da kan du på nytt prøve å trykke på  “Lever e-post” og da skal det fungere som vanlig igjen.