For å laste ned Teamviewer, gå til Brukerstøtte - Kirkepartner (kirken.no)
Klikk på «Fjernstyrt support», og du blir sendt videre til en side som starter nedlasting av Teamviewer

Det vil lastes ned en fil «Teamviewer QS», som etterpå kan hentes, enten nede i høyre hjørnet under nedlastninger, eller ved å trykke på «nedlastningsikonet» oppe i høyre hjørne.

Når nedlastingen er ferdig, trykker du på den nedlastede filen «Teamviewer QS», og du bedt om å godkjenne EULA og DPA

Et bilde som inneholder tekst, skjermbilde, multimedia, Multimedieprogramvare<br><br>Automatisk generert beskrivelse

Dette gjør du ved å huke av «Jeg godtar EULA og DPA», for å så trykke fortsett.

Ved neste bilde blir du da møtt med denne boksen, hvor du må konfigurere skjermopptak og tilgjengelighet.

Velg «Konfigurer Skjermopptak», og det åpnes ett nytt vindu:

Klikk på det lille av/på «ikonet» til høyre, og legg inn Apple-id passordet ditt for å kunne godkjenne denne tillatelsen.

NB! Noen kan oppleve å få opp ett litt annerledes vindu, Hvis du der ikke får muligheten til å huke av denne, kan det være fordi du må huke av en «nøkkellås» nede i venstre hjørnet på vinduet, for å så «låse opp denne», med passordet på den lokale Mac’en (som beskrevet ovenfor). Deretter kan du huke av skjermopptaktillatelsen.

Nå har du godkjent skjermopptak og vedkommende som skal fjernstyre kan se din skjerm.

Neste steg er å konfigurere tilgjengelighet, dette gjøres på samme måte som skjermopptak.

Her vil du bli møtt med muligheten til å huke av denne på samme måte som tidligere, og spørsmål om Apple-id passordet for å kunne godkjenne denne tillatelsen.
NB! Her kan du bli møtt av et litt annerledes vindu, på samme måte som beskrevet under skjermopptak ovenfor. Gjør det samme her.

Når begge to er godkjent/tillatt kan vedkommende som skal fjernstyre din maskin ta over kontrollen.