Visninger:
KLS fjernes fra Mac ved å gå til Firmaportalen. Denne kan du søke etter oppe i høyre hjørnet, hvor du ser ett forstørrelsesglass. Trykk der og skriv «firmaportalen», så dukker den opp og du kan klikke for å åpne den.
Et bilde som inneholder tekst, skjermbilde, multimedia, Multimedieprogramvare<br><br>Automatisk generert beskrivelse

Inne i Firmaportalen finner du frem til din Mac under Enheter, klikk på den og trykk på «de tre prikkene». Velg så «Fjern».
Et bilde som inneholder tekst, skjermbilde, programvare, Multimedieprogramvare<br><br>Automatisk generert beskrivelse

Når du har gjort dette, har du fått fjernet enheten fra våre systemer, og da kan du fjerne Firmaportal appen fra din Mac. Dette gjør du ved å gå til «Apper», høyreklikke på Firmaportal og velge «Flytt til papirkurv».
Et bilde som inneholder tekst, skjermbilde, Multimedieprogramvare, programvare<br><br>Automatisk generert beskrivelse

Etter Firmaportalen er «flyttet til papirkurven», må du også fjerne alle programmene fra Office, som du har tidligere hatt via Firmaportalen/KLS.
Et bilde som inneholder tekst, skjermbilde, programvare, Multimedieprogramvare<br><br>Automatisk generert beskrivelse
Nå er KLS borte fra din Mac.