Når du prøver å logge på som vanlig med pin kode, og det ikke fungerer eller du har glemt pin koden, er det fortsatt muligheter for å logge seg inn.

Et bilde som inneholder tekst, skjermbilde, logo, Font<br><br>Automatisk generert beskrivelse

Her har vi 2 alternativer, vi velger å vise begge, da noen kan ha problemer, eller ikke har, Alternativ 1 tilgjengelig.

ALTERNATIV 1:

Noen har muligheten til å velge «Jeg har glemt PIN-koden»

Der blir du møtt med muligheten til å logge på med ditt @kirken.no passord

Videre må du godkjenne påloggingen med MS Authenticator, hvor du til slutt blir møtt med muligheten til å endre din pinkode:

Et bilde som inneholder tekst, skjermbilde, programvare, display<br><br>Automatisk generert beskrivelse

Opprett en pinkode med minimum 6 siffer, og avslutt med OK. Da er pin koden din blitt endret, og du kan bruke denne når du skal logge inn igjen neste gang.

Hvis du ikke har denne muligheten, eller du ikke får dette til kan du også endre dette via alternativet «påloggingsalternativer»

ALTERNATIV 2:

Et bilde som inneholder tekst, skjermbilde, logo, Font<br><br>Automatisk generert beskrivelse

Her velger du Påloggingsalternativer, og deretter «nøkkelen». Det gir deg mulighet til å logge på med ditt passord.
Har passordet ditt utløpt, se KA-01033  · Selvbetjening for Kirkepartner (powerappsportals.com)

Da får du logget inn og kommer frem til din startside.

Deretter kan du søke i søkefeltet nede til venstre etter «Pin kode», og velge valget som kommer opp:

«Konfigurer PIN-kodepålogging»

Et bilde som inneholder tekst, skjermbilde, programvare, multimedia<br><br>Automatisk generert beskrivelse

Her kommer du videre til innstillingene for pinkode og kan du velge «Jeg har glemt pin koden».

Et bilde som inneholder tekst, skjermbilde, programvare, Multimedieprogramvare<br><br>Automatisk generert beskrivelse

Her velger du Fortsett.
Etter en pålogging med ditt passord og godkjenning i MS Authenticator, vil du få muligheten til å lage en ny pinkode.

Når du har valgt en ny pinkode (minimum 6 siffer) og bekreftet denne, har du nå laget en ny pinkode og kan bruke denne neste gang du logger inn.