Om du har dette problemet er det fordi det mangler en oppdatering på pc-en, det var en feil i tidligere Windows oppdatering.

For å komme oss inn i oppdateringvinduet må vi gjøre noen ting:

1. Trykk og hold inne Windows-knappen(Flagget nesten nederst til venstre på tastaturet) og trykk på r
2. da kommer det opp en vindu som heter kjør, skriv inn følgende: ms-settings:windowsupdate
3. trykk på Enter eller OK
4. Her kommer da windows update vinduet opp, trykk på se etter oppdateringer og oppdater om det er noe der, oppdateringen som trengs heter 23h2, denne må man ha for å få løst problemet

NB: Denne oppdateringen kan ta lang tid da den er stor, avhengig da av hvor rask internettlinje og pc man har.

Man kan få jobbet mens oppdateringen går, da

1. trykker man igjen på windowstasten + R
2. skriv inn: microsoft-edge:
3. Trykk enter eller OK
4. Nå åpner nettleseren seg, skriv inn i adressefeltet øverst: portal.office.com
5. Trykk enter

Her kan du finne dine siste brukte filer enkelt, enten rett på siden eller å åpne f.eks word og se siste åpne filer der
Man kan også fra portal.office.com åpne outlook og sjekke og sende e-poster

portal.office.com kan også brukes fra hvilken som helst annen datamaskin, men vil da kreve innlogging med passord og to-faktor.