Eksportere/importere bokmerker Chrome:
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer.
  3. Velg Bokmerker og deretter Bokmerkebehandling.
  1. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og deretter Eksporter bokmerker.

Chrome eksporterer bokmerkene dine som en HTML-fil, lagre denne et sted du finne den igjen, gjerne på OneDrive. Bruk denne filen til å importere bokmerkene dine til en annen nettleser, det er da samme fremgangsmetode, bare at man velger Importer bokmerker istedenfor eksporter bokmerker, og finner frem den filen man fikk når man eksporterte.

Eksportere/importere bokmerker Edge:

1. Åpne Edge på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer.
  3. Velg Favoritter
    Et bilde som inneholder tekst<br><br>Automatisk generert beskrivelse
  4. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og velg Eksporter favoritter

Et bilde som inneholder tekst<br><br>Automatisk generert beskrivelse

Edge eksporterer bokmerkene dine som en HTML-fil, lagre denne et sted du finne den igjen, gjerne på OneDrive. Bruk denne filen til å importere bokmerkene dine til en annen nettleser, det er da samme fremgangsmetode, bare at man velger Importer bokmerker istedenfor eksporter bokmerker, og finner frem den filen man fikk når man eksporterte.