Denne veiledningen fjerner jobbprofilen fra mobiltelefonen eller nettbrettet uten å berøre den private delen. Denne veiledningen kan brukes i følgende scenarioer:
  • Jobbdata skal fjernes fra privat enhet
  • Enheten skal overtas/kjøpes ut priva

1. Åpne appen Innstillinger:
    Et bilde som inneholder tekst<br><br>Automatisk generert beskrivelse

2. Skroll ned og trykk Generelt:
    Et bilde som inneholder tekst<br><br>Automatisk generert beskrivelse

3. Skroll ned til «VPN og enhetsadministrering»
    Et bilde som inneholder tekst<br><br>Automatisk generert beskrivelse

4. Trykk på «Management Profile»
    Et bilde som inneholder tekst<br><br>Automatisk generert beskrivelse

5. Velg «Fjern administrering»