NB: Før du går videre må du ha gjennomført del 1 av innrullingen først og ha fått tilsendt siste steg på mail

Innstillinger for FileVault

FileVault er den mekanismen som krypterer harddisken på din Mac. Hvis uhellet skulle være ute trenger du en sikkerhetsnøkkel for å komme inn på harddisken. For at denne skal kunne lagres i våre systemer, og for at kryptering skal skje i henhold til våre innstillinger må følgende steg utføres. Trenger du hjelp til dette kan Servicedesk bistå.
  1. Åpne programmet «Terminal» ved å søke i Launchpad. Det er slik ut:

1. Skriv inn disse kommandoene i vinduet etter tur. Du blir også bedt om brukernavnet og passordet til din lokale Mac.
     a. cd /Applications/Utilities
     b. sudo fdesetup changerecovery -personal

Det vil da se slik ut:
    Et bilde som inneholder tekst<br><br>Automatisk generert beskrivelse
Resten av oppsettet vil skje i bakgrunnen og du kan nå begynne å jobbe på din Mac.