Visninger:

Maler og malverktøy 

Du finner nå Office-maler med Den norske kirkes visuelle profil i PowerPoint, Word og Excel. Malene er basert på Den norske kirkes overordnede profilmanual. Les hvor du finner dem her. 

 

 
 
 
 
 
 

Tilgjengelig fra lokalt og eksternt skrivebord 

 

Du finner malene i Office-programmene (Word, Excel eller PowerPoint). Gjennom menyen (Velg fil – ny), velg «Den norske kirke». Se figur til høyre med eksempel fra PowerPoint. Velg malen med det språket du ønsker å bruke. Du finner også Den norske kirkes farger og stiler i andre program under «Utforming» 

 

 
 
 
 

 

 

 
 
 
 

Tilgjengelig fra Microsoft365.com 

 

Malene i PowerPoint, Word og Excel er også tilgjengelig fra nett-applikasjonene av PowerPoint. Gå til office.com og logg på med din bruker (eks HH123@kirken.no).  

 

 

 
 

 

 

 
 
 
 

 

 
 

PowerPoint-maler 

PowerPoint-malen har lysbildemaler i ulike oppsett og farger. Malene finnes på bokmål, nynorsk, engelsk og tre av de samiske språkene. 

 

Excel- og Word-maler 

Ved bruk av malene i Word og Excel får du skrifttyper, farger og skriftformatering i kirkens visuelle profil. 

 

 
 
 
 

Et bilde som inneholder tekst, elektronikk<br><br>Automatisk generert beskrivelse 

 
 

Den norske kirkes brev-, notat- og møtemaler i Word ligger i sak- og arkivbehandlingssystemet Dnk360, og hentes opp derifra. Det krever egen brukertilgang, og fordrer at fellesrådet/soknet har tatt denne fellesløsningen i bruk. 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Bildearkiv og maler til fri bruk 

Nettstedet design.kirken.no er et samlested for arbeid med kommunikasjon og visuell profil for alle medarbeidere i Den norske kirke. Her er oversikt over logoer, skrifttyper, farger og du kan lage trykksaker i malverktøy og laste ned maler til bruk i Office.  

Her finner du òg et nasjonalt bildearkiv som alle medarbeidere i Den norske kirke fritt kan bruke. I dag er det over 1300 ulike foto her – og flere kommer løpende til.