Visninger:
Hvis noen har slettet en fil eller en mappe ved feiltagelse, finner man den enklest ved å åpne området i SharePoint. Fra Teams må man kanskje klikke på ... (tre prikker) før man ser valget «Åpne i SharePoint» hvis den ikke er synlig.I SharePoint, klikk på Papirkurv nede til venstre. Ser du filen som er slettet, marker den og klikk Gjenopprett.Dersom det er mer komplisert å finne mappestrukturen som er slettet, eller man vil se hvem som har slettet hva og når de gjorde det, så kan de som er Eiere* på Teamet bla seg tilbake dag for dag og se endringer, og ved behov gjenopprette ting slik de var på en gitt dato. Dette overskriver dagens filer og mapper hvis de er der, så det må gjøres med forsiktighet. Spør gjerne Servicedesk ved behov for bistand.

For Teameiere:
Slik kan en Teameier få opp oversikten:
Klikk på Innstillinger, deretter Gjenopprett bibliotek
Klikk deretter på Egendefinert dato og klokkeslett, da får du opp oversikten under, og kan bevege deg dag for dag bakover de siste 30 dager og se hvem som har gjort hva.VIKTIG:
Man kan ikke angre én spesifikk sletting fra dette vinduet, annet enn den aller nyeste. Hvis Eier finner at noen gjorde noe feil formiddagen før, og markerer dette så vil samtlige endringer ETTER dette bli angret på også hvis Eier går videre og klikker Gjenopprett.


Verktøyet gir Eier en detaljert logg over hva som ble gjort av hvem og når, men det er oftest best å gjenopprette eller flytte filer tilbake manuelt (fra papirkurv, eller ved å markere filer og velge Flytt) enn å gjøre det ved å rulle tilbake. Det er viktig å ha kontroll på hva man gjør ved å ta det steg for steg manuelt.

*Eiere finner man ved å klikke på de tre prikkene til høyre for Team-navnet og velge «Administrer team»