Utfordring:

Får bare opp mailhistorikk for en periode for eksempel de siste årene i Outlook.

Blar en ned i bunn av maiboksen så møter en melding om sier at for å vise mer må en koble til Exchange server.

Løsning:

1: Klikk på Fil oppe til venstre

2: Klikk på Kontoinnstillinger

3: Klikk på Kontoinnstillinger en gang til

4: Klikk én gang på mailen du skal gjøre endring på (slik at den blir markert).

5: Klikk på Endre

6: Flytt på den lille markøren som vis på bilde under og flytt den mot høyre for å vise mer mailhistorikk. Ved å trekke den helt til høyre får du opp «Alle» som da vil vise all mail.

7: Klikk på Neste og så Fullført.