1. Søk opp «Språkinnstillinger» i søkefeltet nederst til venstre (inne på plattformen) og velg «Språkinnstillinger» fra menyen

2. Legg til nytt tastaturspråk ved å velge «Legg til språk»

3. Velg det språket du ønsker fra listen eller søk det opp. Trykk deretter «Neste» og «Installer»

4. Det nye språket vises nå i denne listen

5. Det tastaturspråket som ligger øverst i denne listen, er det som er satt som standard. Det betyr at det er dette språket som blir valgt når du logger inn på plattformen. Ønsker du et annet språk som standard kan du markere språket og flytte det til toppen av listen ved hjelp av pilene. I eksempelet nedenfor vil Engelsk tastatur benyttes ved neste pålogging.

6. Når du har installert flere enn ett tastaturspråk vil dette valget dukke opp nede i høyre hjørne. Her kan du enkelt velge mellom tastaturspråkene. Men husk at skal du bytte standardspråk må du inn på Språkinnstillinger og flytte ønsket språk øverst på listen.

Et bilde som inneholder tekst, overvåke, skjerm, skjermbilde<br><br>Automatisk generert beskrivelse