Printix er en sikker utskrift løsning som benytter en app på mobilen som et ekstra sikkerhetsledd ved utskrift.
Les mere om Printix her: Sikker utskrift - Kirkepartner (kirken.no)

Her har du en video som viser hvordan man laster ned og logger inn på appen

Her har du en video som viser hvordan skriver ut med Printix

Vanlige spørsmål om Printix:
Q: Hvor lenge blir jobben liggende i skyen før den blir slettet?
A: Jobben ligger tilgjengelig for utskrift i 3 dager.

Q: Jeg vil skrive ut en av utskriftsjobbene jeg allerede har skrevet ut på nytt, går det?
A: Utskriftene vil være tilgjengelige for ny utskrift i 12 timer etter den ble skrevet ut.

Q: Hvor finner jeg Printix Appen for mobiltelefon
A: Den ligger tilgjengelig både på Android og Iphone, og heter "Printix App", den finner du da for iPhone på "App Store" og for Android telefoner i "Google Play"