Følgende minimumskrav er satt til eksisterende PCer for å kunne rulles inn i Lokalt Skrivebord:

Windows versjon Windows 10 eller 11 Enterprise, Pro eller Education. Versjonens nummer eksempel «21H1», kan ikke være «End of service». For å sjekke om din versjon er «End of service» eller ikke, se følgende lenke: https://docs.microsoft.com/nb-no/windows/release-health/release-information
RAM Minimum 8GB
TPM(Trusted Platform Module) Må ha TPM
Lagringsplass Minimum 200 GB
Skjermoppløsning Minimum 1280 x 800

1. Sjekk at du har riktig versjon av Windows:
    1. Åpne startmenyen og skriv inn «om PC-en» og klikk deretter på Enter:

2. Se hva som står under «Windows Spesifikasjoner»:

For å være kompatibel må versjonen være Windows 10 eller 11 Enterprise, Pro eller Education. Versjonens nummer eksempel «21H1», kan ikke være «End of service». Får sjekke om din versjon er «End of service» eller ikke, se følgende lenke: https://docs.microsoft.com/nb-no/windows/release-health/release-information

2. Sjekk om du har minimum 8GB RAM:
    1. Under «Om PC-en», sjekk at det står 8 GB eller mer på punktet «Installert RAM»:

3. Sjekk at din maskin har TPM (Trusted Platform Module):
    1. Åpne startmenyen og skriv inn «kjør» og klikk deretter Enter:

1. I feltet for «Åpne:» skriv inn «tpm.msc» og klikk deretter på «OK»:

2. Se at det står følgende status: «TPMen er klar til bruk»

4. Sjekk at du har nok lagringsplass på din maskin:
    1. Åpne «Filutforsker»:

2. Under «Denne PCen» i trestrukturen, sjekk at det på din (C:)-disk er på minimum 200 GB:

5. Sjekk at din skjermoppløsning er minimum 1280 x 800:
    1. Høyreklikk på et tilfeldig sted på ditt skrivebord og velg «Skjerminnstillinger»:

2. Sjekk at det står 1280 x 800 eller mer i feltet «Skjermoppløsning»:

Hvordan rulle inn en eksisterende PC med Windows 10: https://kirkepartner.powerappsportals.com/knowledgebase/article/KA-01041/nb-no