MERK: Den enkelte brukers mailboks slettes når arbeidsgiveren deaktiverer brukeren (setter den til inaktiv i IdWeb). Arbeidsgiver bør avklare at bruker har fått med seg det han/hun trenger (eller overført noe til andre) før brukeren settes inaktiv.

VIKTIG: Hvis man ønsker å ta med seg data ut av organisasjonen eller beholde data etter avslutning av arbeidsforholdet, skal dette avklares med arbeidsgiver.

1. Trykk på “Fil” Øverst til venstre i Outlook

2. Velg «Åpne og eksporter» så «Importer/eksporter»

3. Velg «Eksporter til en fil» og trykk Neste

4. Velg «Outlook-datafil (PST)» og trykk Neste.

5. Her velger vi hva vi vil eksportere:

1. Hvis du ønsker bare Innboks (eller enkeltmapper)merker du de(n)

2. Om du vil eksportere hele mailboksen velger du den øverst (som på bildet under), og passer på at «Inkluder undermapper» er avhuket

6. Klikk på Neste

7. Trykk «Bla gjennom» for å velge hvor du vil lagre filen, velg et sted du finner den igjen. Og trykk Fullfør.

8. Skal du ta med deg filen på en minnepinne e.l. må den da flyttes til denne etterpå.