For å fjerne synkronisering av rom i filutforskeren, slik at de ikke vises.
MERK: ikke slett filer herfra – da vil de i så fall også slettes fra Teams/Sharepoint-arbeidsrommet.
Følg trinnene nedenfor for å kun fjerne synkroniseringen. Filene vil da fremdeles være tilgjengelig i Teams/Sharepoint-arbeidsrommet:

1. Trykk på den ikonet med den blå skyen nede ved klokken. Trykk på «Hjelp og innstillinger», og deretter på «Innstillinger»:

2. I dette eksempelet ønsker vi å fjerne arbeidsrommet «Kirkepartner Kundeutvalg» fra filutforskeren. Vi trykker da på «Stopp synkronisering» ved siden av dette rommet, og deretter på OK-knappen:

3. . Arbeidsrommet er nå fjernet fra filutforskeren. Filene ligger fremdeles trygt på arbeidsrommet i Teams/Sharepoint! 😊