Dersom man er pålogget nettleseren med en bruker, og har behov for å starte en ny nettside, vil siden automatisk anta at du skal logge på med samme bruker. For å kunne logge på med en annen bruker, må man bruke såkalt “inkognitomodus” for å kunne logge på.

Google Chrome:
 Hurtigtast: “Ctrl + Shift + N” Eller:

1. Gå til Chrome.
  2. Klikk på de tre prikkene øverst til høyre.
  3. Velg Nytt inkognitovindu

Microsoft Edge:
  Hurtigtast: “Ctrl + Shift + N”

1. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre i Edge
  2. Velg Nytt InPrivate-vindu

Firefox:
Hurtigtast: “Ctrl + Shift + P”

1. Trykk på de tre strekene øverst i høyre hjørne i Firefox.
  2. Trykk på Nytt privat vindu/New private window ved maskeikonet ().

Internet Explorer
 Hurtigtast: “Ctrl + Shift + P”

NB: Vi anbefaler ikke å bruke denne nettleseren da den er gammel og snart ikke får sikkerhetsoppdateringer, oppdater til Edge/Chrome eller Firefox anbefales

Chrome: https://www.google.com/intl/no/chrome/
Firefox: https://www.mozilla.org/nb-NO/firefox/new/
Edge: https://www.microsoft.com/nb-no/edge

Safari:
Hurtigtast: ”Command + Shift + N”

1. Gå til Safari-appen.
  2. Fra hovedmenyen, velg Arkiv -> Nytt privat vindu.