MERK:

Dette må gjøres på lokal maskin (ikke pålogget Kirkepartner plattformen) og du må ha tilgang til å installere programmer (admin-rettigheter)

1. 1. Åpne en nettleser (Chrome, Firefox, Edge) og skriv følgende inn i adressefeltet slik:

2.  2. Velg deretter «Install Vmware Horizon Client» ved å klikke på følgende ikon:

1.

1. 3. Verifiser at det er valgt versjon 8 her:

2.

1. 4. Under «VMware Horizon Client for Windows», trykk på lenken «Go to Downloads» (blå tekst).

1. 5. Trykk på «Download»-knappen for å starte nedlastingen av VMware Horizon Client.

1. 6. Dette vises nederst i nettleseren:

1. 7. Når den har sluttet å telle sekunder, klikk på den lille pilen og velg «Åpne»

1. 8. Du får nå opp en linje med spørsmål om hva du vil gjøre med VMware Horizon Client-nedlastingen. Trykk på «Kjør» og vent til programmet er lastet ned.

1. 9.Du kommer videre når programmet er ferdig lastet ned. Hvis dette bildet dukker opp, klikker du på det blinkende ikonet.

1. 10. Klikk «Ja» på denne meldingen for å tillate at VMware Horizon Client kan gjøre endringer på enheten.

1. 11. Følg installasjonsveiledningen. For å komme videre, klikk på «Agree & Install»

1. 12. Sirkelen blir mer og mer grønn etter hvert.

1. 13. Når installasjonen er ferdig kommer dette bildet opp - klikk «Finish»

1. 14. Etter at installasjonen er ferdig, kommer denne boksen opp. Klikk på «Restart Now» for å starte maskinen på nytt og fullføre installasjonen.

1. 15. Etter at maskinen har tatt en omstart, åpne VMware Horizon Client.

1. 16. Om denne kommer opp: Trykk på «Add Server» eller «New Server».

1. 17. Legg inn navnet på serveren, som er: skrivebord.kirkepartner.no

1. 18. Logg inn ved å trykke på dette ikonet.