Sjekk om din iPhone eller iPad kan få Kirkens lokale skrivebord: https://kirkepartner.powerappsportals.com/knowledgebase/article/KA-01078/nb-no

Informasjon om innrulling:

Når iPhonen din rulles inn i Kirkens lokale skrivebord vil Kirkepartner sette innstillinger, sikkerhetskrav og installere enkelte apper tilknyttet din brukerprofil. Office-pakken og Microsoft Edge vil automatisk bli installert på din iPhone/iPad.

Vi setter krav til at mobilen skal ha pinkode, denne pinkoden skal inneholde 6 tegn og enkel koder feks 123456 er blokkert.

Ønsker du mere informasjon om hva Kirkepartner kan se og gjøre på din iOS-enhet klikk her

Steg for innrullering av din enhet:
  1. Last ned appen Firmaportal fra App Store:

1. Logg på i appen:
    1. Skriv inn din e-postadresse(xx123@kirken.no):

1. Skriv inn passordet ditt:

1. Godkjenn påloggingen:

1. Klikk «OK»:

Et bilde som inneholder tekst<br><br>Automatisk generert beskrivelse

2. Velg her om du vil tillate om Firmaportalen sender deg varslinger eller ikke. VI anbefaler at du tillater dette, så du blir informert dersom det har vært gjort endringer på telefonen din slik at den ikke lenger er “godkjent”

1. Klikk på «start»:

2. Klikk på «Fortsett»:

1. Klikk på «fortsett»:

2. Klikk på «tillatt»:

1. Klikk på «lukk»:

2. Klikk Fortsett:

1. Klikk «fortsett»:

Et bilde som inneholder tekst<br><br>Automatisk generert beskrivelse

2. Når dette bilde da dukker opp, gå over til iPhone sin Innstillinger app:

Et bilde som inneholder tekst<br><br>Automatisk generert beskrivelse

1. Når du har fått åpnet innstillinger – klikk på «Profil nedlastet»:

2. Klikk på «Installer»:

1. Oppgi tastlås-koden på din telefon (hvis du har):

2. Klikk på «installer»:

1. Klikk «Installer»:

2. Klikk «Godkjenn»:

1. Klikk «Ferdig»:

2. Gå tilbake til Firmaportal appen – Du vil da få spørsmål om du vil tillatte at Firmaportalen bruker din posisjon, her kan du velge «Ikke tillat», da dette ikke brukes til noe.

3. Kirkepartner vil automatisk installere Office-pakken og Microsoft Edge på telefonen din, klikk «installer» for å godkjenne dette.

1. Hvis du får dette bilde, må du skrive inn passordet til din iTunes konto for å kunne installere appene:

2. Velg hva slags type telefon dette er og deretter «Fortsett»:

Et bilde som inneholder tekst<br><br>Automatisk generert beskrivelse

1. Velg «Fortsett»:

Et bilde som inneholder tekst<br><br>Automatisk generert beskrivelse

2. Klikk på «Fullført»:

1. Da er du ferdig med oppsettet, for informasjon og bruk av Firmaportalen se følgende FAQ