Visninger:

Slik gir man en eller flere brukere tilgang til å se flere detaljer: 

Stå i den kalenderen det gjelder (for eksempel egen kalender) 

På fanen "Hjem" - klikk på "Kalendertillatelser" 

 

Alle brukere som er på samme plattform (som man ser av listen) har kun leserettigheter og kan kun se opptatte og ledige tidspunkter. 

 

For å gi mer rettigheter: Klikk på "Legg til…." og finn navnet fra adresselista, sjekk at navnet kommer i feltet nederst (se bilde) og klikk OK. 

 

 

Marker navnet og velg deretter tilgangsnivå i listen – du vil se at de forskjellige feltene under vil endre seg etter hvilken tilgang du velger. Blant annet vil "Redaktør" gi veldig mye rettigheter til både å lese detaljerte opplysninger og slette, opprette og redigere elementer. 

 

Tips: Det er mulig å velge grupper i stedet for enkeltpersoner, f.eks. "Alle xxx ansatte" (xxx = ditt kontor), og gi dem "Ledig og opptatt tidspunkter, emne, sted" så får de se hva slags avtale du har og hvor du er. Men de ser ikke innholdet i avtalen.  

Har du avtaler du vil skjule helt – bruk "Privat"-valget: 

 

TIPS: 

I forbindelse med sorgsamtaler vil man jo gjerne ikke at kolleger skal vite hvem man har «møte» med. Hvis man har gitt alle kolleger tilgangen «ledige og opptatte tidspunkter, emne og sted» kan dette gjøres slik: 
Legg inn «Sorgsamtale» i Emne-feltet, «Hos pårørende». «Mitt kontor» eller tilsvarende i Sted-feltet og navnet på pårørende, adresse etc. i tekstfeltet, som da ikke er synlig for andre.